Nyproducerade moderna 2:a

2 :a Järfällavägen 94B, Järfälla

SÅLD

Bostadsrättslägenhet

Järfällavägen 94B

Nyproducerade moderna 2:a

Typ:
Bostadsrättslägenhet
Boarea:
51  kvm
Antal rum:
2 rum
Våning:
1 av 4, hiss finns
Byggår:
2018
Avgift:
3 098 kr/mån
SÅLD

Mäklare

Edison Donnius
Edison Donnius
Ansvarig mäklare

Beskrivning

Varmt välkomna till denna nyproducerade och moderna 2:a om 51 kvm med balkong i nya Söderdalen, endast 21 minuter bort från City med pendeltåget. Öppna och lättmöblerade ytor i lägenheten inbjuder till såväl familjemys som fest och i sovrummet får du bästa möjliga förutsättningar för nattro. Med i planerna för området finns även lokaler för närservice och olika typer av mötesplatser, samt två förskolor. Närliggande Jakobsberg centrum ligger runt hörnet med butiker, pendeltågsstation samt bussterminal med många linjer.

Kom på visning!.

Hall:
Ljus och välkomnade hall med gott om plats för ytterkläder och skor med mera i dom två vita garderoberna. Golvet är belagt med 3-stav ekparkett och väggarna är vitmålade, detta utförande på väggar och golv är genomgående i hela bostaden.

Duschrum:
I anslutning till hallen och till höger har vi bostadens med golv i mörkgrått klinker och väggar klädda med vita blanka kakelplattor i liggande form. Duschrummet är utrustat med tvättställ, vit kommod , WC, spegelskåp med LED-belysning, duschhörna med glasvägg, samt handdukstork i rostfritt stål. En kombimaskin finns monterad och installerad vid ena hörnet under en vit arbetsbänk samt väggskåp för förvaring av hygien- och badrumsartiklar.

Kök:
Ljust och öppen planlösning mot vardagsrummet tillåter flertal möbleringsalternativ beroende på behov och stil. Fönsterpartier i två olika väderstreck som släpper in bra med ljus på dagen. Inredning och luckorna är vita på bänk- och väggskåpen från Vedum, rostfria beslag, LED-belysning, bänkskiva i laminat med grå kulör, vita kakelplattor ovanför bänkskivan som stänkskydd, spiskåpa, induktionshäll, rostfri ugn, vänsterhängd rostfri mikrovågsugn, rostfri kyl/frys samt integrerad diskmaskin.

Vardagsrum:
Tack vare den öppna planlösningen mot köket skapas en social yta och central del i hemmet. Finns plats att montera tv-hörna, soffgrupp och annat möblemang för att kunna umgås med vänner och familj. Här finns även balkongdörren som leder en ut till bostadens balkong.

Sovrum:
Bredvid vardagsrummet har vi lägenhetens sovrum med plats för dubbelsäng och mindre möblemang såsom nattduksbord eller byrå. En skjutdörrsgarderob finns monterad vid ena hörnet med mycket plats för kläder och andra persedlar.

Balkong:
Vid ena hörnet av vardagsrummet tar man sig ut till balkongen med utsikt över innergården. Finns gott om plats för utemöbler för att omvandla denna del till en mysig balkong.

Fakta

Typ:
Bostadsrättslägenhet.
Våningsplan:
Våningsplan 1 av 4, hiss finns.
Storlek:
2 rum varav 1 sovrum. Boarea 51 m². Boareauppgift enligt bostadsföreningen.
Byggnad:
Byggnadsår: 2018. Fjärrvärme. Övriga utrymmen: Barnvagns- och rullstolsrum, cykelrum samt förråd finns. Extern källarförråd ingår.
TV- och internetanslutning:
Telia levererar bredband,TV och telefoni. Ett obligatoriskt tillägg på månadsavgiften tillkommer på 220kr/mån.
Bilplats:
Nybyggd parkeringshus mot järnvägen. Separat kö system tillämpas till P-platserna. 800kr/mån.

Ekonomi

Avgift:
3 098 kr/mån. I avgiften ingår Värme , kallvatten och källarförråd.
Tillkommer 220kr för bredband, telefoni och TV.
Andelstal:
Andel i föreningen är 0,93.
Driftkostnad:
Driftkostnaden är ca 280 kr/mån i nuvarande hushåll fördelat på: försäkring 110 kr och hushållsel 170 kr.
Antal personer i hushållet: 2.
Pantsättning:
Bostadsrättslägenheten är pantsatt.

Förening

Brf Mjölnaren i Söderdalen.

Bilder

Karta

Karta Klicka för större karta